Vælg en side

Det er vigtigt at vælge en håndværker med et medlemsskab af Dansk Byggeri Tagmalerforening, når du skal have udført en tagrenoveringsopgave. Som nævnt er det kun 15% af alle tagrenoveringsfirmaer, der er medlem af foreningen og dermed omfattet af Byg Garantiordningen. Dette sikrer dig som kunde en række fordele og tryghed i forbindelse med din tagrenovering.

Udover at deltage i obligatoriske kurser, som sikrer vores opdaterede viden og færdigheder inden for tagrenovering, er medlemsskabet også en garanti for vores kunders økonomiske sikkerhed. Byg Garantiordningen dækker nemlig eventuelle fejl og mangler i op til 10 år efter udførelsen af arbejdet. Derudover er vi også forpligtede til at følge de etiske regler og standarder, som foreningen har fastsat.

Så næste gang du står overfor en tagrenoveringsopgave, så vælg altid en håndværker med medlemsskab af Dansk Byggeri Tagmalerforening. På den måde sikrer du dig selv en professionel og pålidelig partner til dit tagrenoveringsprojekt.

Vi er stolte af vores medlemsskab og vægter det som en vigtig del af vores virksomhedsprofil. Det giver os mulighed for at levere kvalitetsarbejde og skabe tilfredse kunder, som er vores vigtigste mål. Så uanset om du skal have malet dit tag eller udført en større tagrenovering, så lad os være din foretrukne samarbejdspartner. Vi garanterer dig en professionel og pålidelig løsning med fokus på kvalitet og tilfredse kunder. #

Vi har mange års erfaring inden for tagrenovering og kan derfor også give rådgivning og vejledning i forhold til valg af materialer, farver og udførelse af arbejdet. Vi står altid til rådighed for vores kunder og er altid villige til at finde den bedste løsning til netop dit tag.

Vores medlemsskab af Dansk Byggeri Tagmalerforening giver os også mulighed for at være opdateret med de nyeste trends og teknikker inden for tagrenovering. Vi er altid på forkant med udviklingen, hvilket sikrer dig en moderne og tidssvarende løsning til dit tag.

Så hvis du har brug for professionel hjælp til din næste tagrenoveringsopgave, så kontakt os i dag. Vi er klar til at hjælpe dig med de bedste løsninger og sikre dig et flot og holdbart tag, der kan stå imod vind og vejr i mange år fremover. Husk altid at vælge en håndværker med medlemsskab af Dansk Byggeri Tagmalerforening til din tagrenoveringsopgave. Det er din garanti for kvalitet, tryghed og tilfredshed. #

Vi står også til rådighed for forskellige typer af tagrenoveringsopgaver, herunder tagmaling, udskiftning af tag, reparation af skader og meget mere. Vores dygtige og erfarne håndværkere sikrer et flot resultat hver gang, uanset opgavens omfang og kompleksitet.