Vælg en side

Det afhænger af størrelsen på trampolinen. Vil du have en mindre rund trampolin, såsom Ø305 cm, skal hullet graves 60-85 cm dybt. En stor rund trampolin som fx Ø427 cm bør graves mellem 70-100 cm dybt. Det er en god ide at grave lidt dybere, end det der kræves for trampolinens størrelse – så vil den have nok plads til at stå stabilt.

Nogle trampoliner ligger fladt med jorden, mens andre er opbygget og ligger 20-30 cm over jordoverfladen. Dette skal du have i betragtning, når du graver hullet til trampolinen.

Når du har gravet et passende dybt hul, sørg for at stabilisere trampolinen. Dette kan du gøre ved at fylde hullet op med mursten eller andet tunge materiale omkring trampolinens ramme, så den står fast i jorden.

Husk altid at læs instruktionerne fra producenten om, hvor dybt du skal grave, og udfør nøje efter disse instruktioner. Dette vil sikre dig den bedste oplevelse med trampolinen.

Hvis du har flere spørgsmål omkring din trampolin, så tøv ikke med at kontakte producenten. De vil gerne hjælpe dig med at få det bedste ud af din trampolin. God fornøjelse!

PS: Det er vigtigt at sikre, at trampolinen står fast og stabil på et plan overflade. Sørg derfor altid for at undersøge underlaget inden du graver.

Dette er især vigtig, hvis du har planer om at hoppe udenfor den almindelige trampolines frie faldzone. Sørg for at have nok plads til at falde og undgå risiko for skader. På den måde kan du nyde trampolinen sikkert og uden bekymringer. Nyd de mange timer, der kan bruges på hoppende i haven!

Husk: En god trampolin starter med en god forberedelse. Sørg for at grave et hul, der er stort nok til trampolinen og stabilisere den korrekt. På den måde får du masser af glæde af din trampolin!

PS: Nogle trampoliner har forskellige funktioner såsom skridsikkert underlag og bløde puder mellem springmadrassen og stellet. Dette kan give ekstra sikkerhed, når du hopper. Kontakt producenten for at høre om den trampolin, du ønsker at købe, har disse ekstra funktioner.

Derudover er det vigtigt at have opsyn med børnene, når de hopper på trampolinen – selvom den er godt stabiliseret. Der skal altid være en voksen tilstede, som kan hjælpe dem med at undgå skader.

Sørg for at have masser af sjov og glæde i haven, mens du nyder trampolinen! Et godt tip er at arrangere trampolinkonkurrencer med venner og familie, så der er noget at grine af!

Ved godt vejr kan trampolinen bruges hele året rundt – nyd det smukke sommervejr sammen med familien på trampolinen. Det er en sikker måde at få nogle timer med god energi og udendørs sjov! Du kan endda arrangere tema-konkurrencer, hvor det handler om at se flottest ud klædt i sommertøj eller sejeste par udendørs-aktivitet.

Uanset hvordan du bruger trampolinen, så husk: God forberedelse og opsyn er altafgørende for at få det mest optimale resultat af trampolinen!