Vælg en side

beskrives som det at passe og pleje en have. Det indebærer alt fra græsslåning, ukrudtsbekæmpelse og hækkeklipning til plantning af blomster, buske og træer. Selvom man kan klare mange af disse opgaver selv, så er det ikke alle der har tid, lyst eller evner til at gøre det. Det er her en haveservice kan være en stor hjælp.

Haveservice kan hjælpe med alt fra almindelig havearbejde til mere specifikke opgaver som beskæring af træer og buske eller anlæggelse af nye bede. De kan også være behjælpelige med at finde de rigtige planter og blomster til ens have, så man får en smuk og velplejet have.

Haveservice er ikke kun for folk der har stor eller avanceret have. Det kan også være en god løsning for ældre eller personer med nedsat fysisk funktionsevne, der ikke længere selv kan klare havearbejdet.

Haveservice som en del af Michael Handyman

Som et alsidigt handyman-firma tilbyder Michael Handyman selvfølgelig også haveservice. Vi kan hjælpe med alt fra den almindelige vedligeholdelse af haven til mere avancerede opgaver som anlæggelse af terrasser og indkørsler.

Vi har et tæt samarbejde med vores dygtige partnere, der alle er specialister inden for forskellige haveservice-områder. På den måde kan vi tilbyde vores kunder en bred vifte af kompetencer og sikre, at opgaven bliver løst på bedste vis.

Vi har fokus på hele Danmark, men da vi er lokalt forankret på de fynske sletter, er det her vi primært udfører vores haveservice. Vi kender området og har stor erfaring med at tilpasse vores arbejde efter de lokale forhold og behov.

Giv din have den opmærksomhed den fortjener

En velplejet have kan bidrage til en bedre livskvalitet og give et pusterum fra hverdagens stress og jag. Derfor er det vigtigt at give haven den opmærksomhed, den fortjener. Med haveservice fra Michael Handyman kan du få hjælp til at passe og pleje din have, så den altid står flot og velholdt.

Vores dygtige samarbejdspartnere og vores lokalkendskab sikrer, at vi kan tilbyde en professionel og kvalitetsbevidst haveservice. Vi lytter til dine ønsker og behov, og sammen finder vi den bedste løsning for din have.

Så lad os hjælpe dig med at få en smuk og velplejet have. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på vores haveservice.

Vi står altid klar til at hjælpe dig med alle typer af opgaver inden for have og anlæg. Vores brede samarbejdspartnernetværk og vores store erfaring gør, at vi kan løse næsten alle opgaver inden for området. Så uanset om du har behov for almindelig havepleje eller mere specifikke opgaver, så er Michael Handyman dit oplagte valg. Vi ser frem til at hjælpe dig med din have!