Vælg en side

Når det kommer til at vælge den rette motorsav til både havearbejde og skovbrug, kan det virke uoverskueligt at navigere blandt alle de forskellige muligheder. Der findes et væld af forskellige brands, størrelser og typer, som alle er designet til forskellige formål og behov. Men ingen grund til panik – i denne guide vil vi guide dig gennem de forskellige klasser af kædesave og hjælpe dig med at finde den rette motorsav til dit behov.

Den mindste klasse af kædesave er primært egnet til hobbybrugere og husejere, der har brug for at beskære grene eller træer engang i mellem. Motorsavene i denne klasse er generelt billigere end de andre klasser, og de vil være tilstrækkelige til lettere havearbejde. I denne klasse finder du blandt andet Husqvarnas 100-serie, som på trods af den lave pris har masser af gode funktioner, såsom X-TORQ-motor, Air Injection og gode vibrationsdæmpningsegenskaber.

Hvis du har behov for mere end blot at beskære grene en gang i mellem, så bør du overveje at købe en allround motorsav. Disse kædesave er designet til landmænd og gartnere, der har behov for en både pålidelig og brugervenlig motorsav til daglig brug. Her kan du vælge mellem benzin-, el- og batteridrevne kædesave som er mere kraftfulde end mindre motorsave. Se Husqvarnas 300- og 400-serie for gode eksempler på allround motorsave, der blandt andet har ergonomiske håndtag, værktøjsfri kædestramning og lynkobling for hurtigere rengøring.

Ønsker du den mest avancerede og robuste motorsav på markedet, så skal du overveje en kædesav fra Husqvarnas 500-serie. Disse motorsave er designet med masser af kræfter og de nyeste funktioner, såsom AutoTune, der justerer motorens optagelse af brændstof efter arbejdsopgaven. De er ideelle til beskæring og fældning i større skove, og kan klare selv de mest krævende opgaver. Men vær forberedt på, at prisen er højere end for andre klasser af kædesave.

Motorsave med tophåndtag er designet specifikt til beskæring og formgivning af både små og store træer. Disse kædesave er særlig lette og godt afbalancerede, hvilket gør dem nemme at styre, selv når du arbejder på højden. De fleste kædesave med tophåndtag arbejder med små og lette sværd, hvilket giver dig præcision og kontrol i det tætte træværk. Husqvarna har både benzin- og batteridrevne motorsave med tophåndtag, som er designet til professionelt brug.

At finde den rette motorsav til dit behov kan være en udfordring, da der findes en række forskellige klasser af kædesave til forskellige formål og behov. Ved at vælge mellem mindre, allround-, professionel- og topstyret motorsave, kan du finde den rette motorsav til dit behov. Uanset hvad dit behov og budget er, vil du kunne finde en Husqvarna kædesav, der passer til dig. Så gå ud og vælg den rette motorsav, og før dine have- og skovprojekter til nye højder.