Vælg en side

Måske har du hørt om PFAS (per- og polyfluoralkylstoffer) – et stof, der er fælles for non-stick stegepander og gryder. Dette stof kan ophobe sig i miljøet og kroppen, hvilket kræver omhyggelig omgang med disse produkter.

Heldigvis kan du stadig bruge stegepanderne, hvis du følger nogle enkle retningslinjer:

  • Undgå at opvarme en tom stegepande, da dette kan øge mængden af frigivne PFAS.
  • Overophed ikke maden, da dette også kan forøge mængden af PFAS i stegepanden.
  • Undgå at bruge skarpe redskaber til rengøring, da disse kan skade overfladen på panden og øge frigivelsen af PFAS.
  • Vask stegepanden med varmt sæbevand, før du bruger den igen og forlad den til lufttørring.

PFAS er et stof, som vi alle bør være opmærksomme på, når vi bruger non-stick stegepander og gryder. Med disse få retningslinjer kan du stadig bruge dem sikkert.

Men hvis dine non-stick produkter bliver ødelagt eller ødelagt, er det tid til at investere i nogle af de miljøvenlige alternativer på markedet. Disse kan være lavet af rustfrit stål, keramik eller aluminium og har ikke PFAS. Dette betyder, at du stadig kan få de samme fantastiske madlavningsresultater uden at skulle bekymre dig om PFAS. Sørg for at understrege forskellen i dine kunders produkter og serviceydelser og gør det let for dem at træffe et miljø- og sundhedsbevidst valg.

Så husk, at selvom non-stick stegepander og gryder kan være bekvemme, skal du altid være forsigtig med dem og følge disse nemme retningslinjer for sikkert brug. Det er den bedste måde at sikre, at dit madlavningsudstyr er miljøvenligt og sundhedsbevidst.

Så uanset om du laver de perfekte kager eller sauterer grøntsager til en lækker salat, sørg for at kende dine non-stick produkters begrænsninger – og få det bedste ud af dem. Nyd godt af deres alsidighed – og gør det på en miljøvenlig måde!

Så næste gang du køber en stegepande, skal du tjekke produktet for PFAS og vælge det produkt, der bedst passer til dine madlavningsbehov. Det er den bedste måde at sikre, at du altid bruger de sundeste og mest miljøvenlige produkter på markedet. God madlavning! 🍳🔥👩‍🍳👨‍🍳 Find PFAS fri stegepander her!